There was an error in this gadget

Sunday, August 7, 2011

Singgah Sebentar di Perdana Park, Kota Kinabalu

Anak: Pak, boring nya malam ni. Kerja sekolah pun suda siap ni. (Budget rajin la konon)

Bapak: Yaka? Mau jalan pigi mana juga malam-malam ni? Malas bapak mau jalan malam ni tau. (Padahal mau tgk Lena AF9)

Anak: Kita jalan-jalan la bah pigi Perdana Park. Ada air warna-warna, muzik-muzik lagi. (Buat muka comel)

Mamak: Ya la. Kita tengok ulangan jak bah bisuk. Malam ni jalan-jalan dulu kita. Terus kita makan di Tanjung Aru la. Dapat saya makan jeruk. (Bagi hint mau ada baby la tu)

Bapak: Ya la. (Pasrah)

Anda ingin tempat yang santai??? Meriah???? Sesuai untuk seisi keluarga???

Jom pigi Perdana Park, KK. Ada air pancut, muzik-muzik, tempat orang jogging, taman permainan, alat senaman dan macam-macam lagi. Aku pun ada juga pernah datang sini beberapa kali. Dapat la ambil gambar yang best-best. 
















Kalo yang air pancut tu sebelah malam jak. Performance dalam 7.00 pm, 7.30 pm, 8.00 pm dan 8.30 pm. Performance dalam 10 minit la macam tu. Ada banyak lagu mengiringi air pancut. Ada lagu Cha Cha dan lain-lain lagi. Bole kita menari-nari lagi di sana. So, have fun there.

No comments:

Post a Comment